Om bogen              Om forfatteren              Et kig i bogen              Artikler & anmeldelser

Bogbestilling                Arrangementer               Gæstebog                Kontakt

  


Bro er en bog om livet. Selv om den rummer en sand personlig beretning om min rejse ind i den spirituelle verden, er min personlige beretning kun en ramme, eller en konkretisering af de abstrakte tanker omkring vores bevidstheds uanede muligheder for udvikling og vækst. Den kan ses som en allegori på, hvordan spiritualitet kan og bør kobles sammen med vestens højtudviklede teknologi og videnskab. 


Den herskende splittelse mellem naturvidenskaben og vores åndelige eller religiøse idéer og fornemmelser, er himmelråbende. På den ene side er den officielle holdning den, at intet "overnaturligt" kan betragtes seriøst. Når vi dør, er vi bare borte. Følelser er kemiske og elektriske processer. På den anden side, kan et forslag om erstatning af begravelsesritualer med ligafbrænding sammen med restaffald, virke dybt provokerende.Bro er en måde at afskaffe splittelsen på. Vejen fører gennem moderne fysik, nyeste forskning, eksperimenter og en ny måde at opfatte begrebet energi på. Herigennem kommer ny måde at anskue vores virkelighed og bevidsthed på. Min personlige rejse er endt med en indsigt, som bygger en bro mellem naturvidenskab, psykologi, religion og spiritualitet. En indsigt, som alle har krav på at få del i. 

Jeg kastede mig ud i det enorme projekt som sådan en bog er, med al det hjertebold en mor kan lægge i længslen efter sit forsvundne barn. Jeg ved i dag, at processen har været nødvendig for mig. Jeg begyndte at beskrive min rejse, som en måde at holde styr på min nyerhvervede indsigt. Ind imellem måtte jeg lægge bogen fra mig og vente på, at hændelserne skulle vise mig vejen videre i skrive- og erkendelsesarbejdet. Jeg har skrevet tingene, som de var, uden at ændre på andet end nogle af navnene og personlige data, af hensyn til mine klienters og venners anonymitet.

Selv om Bro er skrevet til min søn Adám, er den tilegnet dig, læseren. 

Med den færdige bog i mine hænder, føler jeg mig som et af de mest privilegerede mennesker i verden. Jeg har fundet ro, tryghed, livsglæde og indsigt, som jeg gerne vil dele med alle omkring mig. 

Derfor er Bro tilegnet mine brødre og søstre - mine medmennesker. I dyb kærlighed.

Gilly Gall, Hellebæk, maj 2006Bro. 231 sider. ISBN 87-991444-0-9.
Pris pr stk. inkl. moms og evt. forsendelse: 200 kr.

 

dc-webdesign